Kaartgegevens ©2024 GeoBasis-DE/BKG (©2009)
Kaartgegevens ©2024 GeoBasis-DE/BKG (©2009)

Pastoe winkel

Kom bij ons langs! We zijn op maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur en iedere zondag op afspraak. Wij adviseren altijd een afspraak te maken als je even rustig met ons wilt zitten om over je nieuwe kast te praten of om te bestellen.

Je kunt gelijk even een blik werpen in onze fabriek om te zien waar jou Pastoe gemaakt wordt.

Onze adresgegevens zijn: Pastoe B.V., Sleepboot 4, 3991 CN te Houten, Nederland

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf station Houten, buslijn 47 en stap uit bij halte 'De Meerpaal'.

maak een afspraak


Online advies

We kunnen je ook op afstand adviseren over de kast die het beste bij jou past. Via een online videogesprek kunnen we suggesties doen voor de beste oplossing. Daarna kun je zelf alle aanpassingen maken, net zolang tot de kast geheel op smaak is. Het is een proces waar je rustig de tijd voor moet nemen. Een kast koop je voor het leven.

online advies vragen


Vraag een spontaan stijladvies

Als je spontaan een eerste advies wilt krijgen, kun je het beste dit formulier invullen en gaan wij voor je aan de slag. Je krijgt dan een tekening opgestuurd, waaraan je zelf verder kan werken. We kunnen altijd nog een video afspraak maken, als je nog vragen hebt of vindt dat het voorstel nog beter kan.

een stijladvies aan Pastoe vragen


Ga zelf aan de slag met de configurator

We begrijpen het helemaal als je het eerst zelf wilt proberen. Het is eenvoudiger dan je denkt en altijd goed als je eerst zelf alle mogelijkheden verkent. De configurator vertelt je meteen of het kan of niet en als je toch iets speciaals wilt, kan je dat aan ons vragen, dan gaan wij kijken wat mogelijk is.

naar de configurator


Bezoek een woonwinkel bij jou in de buurt

We hebben zo'n 200 woonwinkels die Pastoe verkopen en er zit er vast één bij jou in de buurt. Het zijn deskundige adviseurs die alles weten over de Pastoe collectie en de vele mogelijkheden. Handig als je meer dan alleen een kast zoekt.

bezoek woonwinkel bij jou in de buurt


Bezoek het Weeshuis

Alle weeshuiskasten die online staan, zijn te bezichtigen in de showroom. In het Weeshuis staan kasten die op zoek zijn naar een nieuw thuis. Ze hebben in een showroom gestaan bij een woonwinkel, zijn als order geannuleerd, of zijn ingeruild voor een nieuwe kast. We hebben ze helemaal nagekeken en opgeknapt. Ze worden met ongeveer 20% korting aangeboden, maar je moet ze nemen zoals ze zijn.

bekijk het Weeshuis online