elk onderdeel is gecontroleerd

Het begint bij jou

Wij leveren de bouwstenen, jij voegt ze samen tot jouw kast. Je gebruikt daarvoor de configurator. Onze dealers kunnen je helpen bij het maken van je keuze. We maken meer dan 6000 kasten per jaar en elke kast is anders. Er zijn vele keuzes te maken en we helpen graag. We kunnen je ook van afstand helpen, maak daarvoor een afspraak.

afspraak maken

Configurator voor desktopStap 1 We verzamelen de onderdelen van jouw kast

Eerst verzamelen we alle materialen van jouw kast. De meeste onderdelen liggen al in ons magazijn, sommige onderdelen, zoals het fineer, moeten speciaal besteld worden. Het duurt 5 tot 8 weken voordat we daadwerkelijk aan de productie beginnen, omdat we eerst zeker willen weten dat alle onderdelen in huis zijn.

Stap 2 Speciale aanpassingen maken

Veel van onze kasten hebben kabeldoorvoeren, sleuven en uitsparingen afhankelijk van jouw vragen. Arne zorgt ervoor dat deze aanpassingen met precisie worden uitgevoerd en netjes worden afgewerkt.Stap 3 Schuurderij

In de schuurderij worden alle paneeltjes zorgvuldig geschuurd. Dat zorgt voor een een betere hechting van de lak. De grote panelen gaan eerst door de machine, hierna wordt alles met de hand na-geschuurd zodat ook de randjes scherp en fraai zijn.
Stap 4 Spuiterij

Na het schuren worden de panelen met tape afgeplakt aan één kant. We kunnen namelijk maar één kant per keer spuiten. Na het klaar maken van de juiste kleur komen de spuitpistolen tevoorschijn. De panelen worden soms wel vier keer opnieuw geschuurd en gespoten om de juiste kwaliteit te leveren. Hierna liggen de panelen 24 uur in de droogkamer. Grote panelen, zoals bovenbladen worden met de robot gespoten.


Stap 5 Controle

Na het lakken wordt elk paneel nauwkeurig gecheckt. Er mag geen enkele oneffenheid te zien of te voelen zijn. Vinden we wel een stofje of putje..... dan gaat het paneel terug naar de spuiterij.Stap 6 Bouwen

Als alle panelen goedgekeurd zijn beginnen onze meubelmakers met bouwen. Elke kastenbouwer heeft zijn eigen model waarin hij/zij is gespecialiseerd.

Zo is jouw Vision combinatie waarschijnlijk gebouwd door Mo, Dennis of Hamid. 

Lars, Ronald, Angelique en Omar bouwen de Landscape, L-Serie en Noon. A'dammers worden door Ronald en Farly gemaakt.