Doorstart


Met ingang van 29 maart 2024 is er een nieuwe toekomst voor Pastoe dankzij een overname door een joint venture tussen lifestylemerk Moooi en RSGA Design, bestaande uit Rietveld Originals, Spectrum, Gelderland en Atelier Artiforte. 

Moooi en RSGA Design erkennen het enorme potentieel om het merk Pastoe en haar unieke collectie nieuw leven in te blazen onder hun gezamenlijke vlag. In de komende periode zal intensief worden gewerkt aan het optimaliseren van de collectie en het herstarten van de productie in een aangepaste vorm. 


Voor klanten met een openstaande order geldt dat we zo snel mogelijk inventariseren welke orders gereed zijn. Orders die gereed zijn kunnen enkel in Houten worden opgehaald. 

U ontvangt van ons een apart bericht als dit voor uw order van toepassing is.

Daarnaast hebben we te maken met de orders die nog niet gereed zijn. Daarvan onderzoeken we of we deze op korte termijn alsnog kunnen afmaken. Als wij uw order kunnen afmaken, stellen we u hiervan in de loop van de maand april op de hoogte. 

Orders waar nog niet aan is begonnen, kunnen wij helaas niet meer in productie nemen omdat we de fabriek binnen twee maanden moeten leegruimen. Ook nieuwe aanvragen voor accessoires zoals lakstiften, kleurstaaltjes, rolluiken of andere losse onderdelen kunnen we tot nader order niet in behandeling nemen. Dat geldt tot nader order ook voor service gevallen die betrekking hebben op leveringen van voor het faillissement.  

Wij hopen hierin op uw begrip.

Voor meer informatie kunt u een bericht sturen aan info@pastoe.com


Het productieproces bij Pastoe in zes stappen

Bestelling geplaatst

We maken een tekening en een offerte, die wordt door jou goedgekeurd.  Zodra we akkoord hebben maken we een productieorder

Inkoop

We kopen de onderdelen zoals onderstellen en houtfineer apart in en na 8 tot 10 weken hebben we alles in huis

Lakken

We spuiten eerst de diverse onderdelen van de kast in de juiste kleuren

Controle

Als het lakwerk goed gekeurd is (15% wordt afgekeurd) gaat het naar montage

Montage

Monteren kost 3 dagen, tenzij de bouwer onderdelen afkeurt dan komt er nog 3 dagen bij

Bezorging

Als de kast af is, sturen we een e-mail met een bezorgvoorstel


Order update aanvragen

De productietijden zijn helaas een uitdaging bij Pastoe. Een kast is een complex product en we hebben het ons niet makkelijk gemaakt door de vele keuzes die we onze klanten bieden. Daarbij komt dat het sinds de COVID-periode moelijker is geworden grondstoffen te krijgen tegen een redelijke prijs en met een redelijke levertijd.

We zijn hard bezig nieuwe leveranciers te vinden en we hopen dat we binnenkort de zaken weer goed op de rit hebben.

Als je een update van je lopende order wilt ontvangen, vul dan onderstaand formulier in en klik op 'Versturen'. We proberen je dezelfde dag nog een update te sturen. 

Bedankt voor uw feedback

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om onze website.

Over bezorgtijden