Over orders plaatsen bij Pastoe

 

Mogelijkheden collectie

Productlijnen

Als je meer wilt weten over onze productlijnen, ga dan naar deze pagina. We hebben kastsystemen waarmee je een eigen kast kan samenstellen. Het is het beste om daarvoor de configurator te gebruiken. Daarnaast hebben we verschillende kasten waarvan je de kleuren kan veranderen, maar die wel een vaste compositie hebben.  Daarvoor hebben we een andere configurator ontwikkeld, die je via deze link kan bereiken. Voor kleureninspiratie kan het je beste naa deze pagina gaan. Daarnaast stelt Joost elk jaar een aantal composities voor, die we in serie produceren en daardoor lager geprijsd zijn en sneller leverbaar. Elk jaar stelt Joost een andere Joost Selectie samen.

overzicht productlijnen

Type producten

Om het allemaal iets begrijpelijker te maken hebben we onze collectie ook ingedeeld per type. We praten dan niet over Vision, Wire en A'dammer. Maar over TV-Kasten, stoelen en opbergkasten. Zo kom je ons kastsysteem Landscape bijvoorbeeld in verschillende type-categorieën tegen

overzicht producttypen

Advies krijgen en waar te koop  

We kunnen je op vele manieren helpen een kast samen te stellen. Bezoek onze showroom, of bezoek een locale dealer en ze kunnen je alle mogelijkheden laten zien. Er zit er altijd een bij jou in de buurt. Klik hier voor meer informatie.

Informatie lopende orders

Stuur ons een email; Info@pastoe.com met je vraag en vergeet niet je SO nummer mee te sturen. Je kan ook dit formulier gebruiken: hoe staat het met mijn order.

Bellen mag ook +31 30 258 5555


Levertijden

Hieronder de levertijden van onze belangrijkst producten.

We kampen nog steeds met achterstanden in de producten door een overvolle orderportfolio en achterlopende leveringen. We zijn alle knelpunten een voor een aan het oplossen en verwachten op korte termijn een verbetering van de levertijden.

Wil je een update over je order, klik dan hier.

Orderupdate

 


Bezorgen en kosten

Je krijgt vanzelf een voorstel voor een bezorgafspraak als je kast klaar is. Dan vragen we ook een bezorgformulier in te vullen, zodat we ons goed kunnen voorbereiden.

De transport & verzendtarieven per 17 april 2023 vind je hier  

Plaatsen en Monteren
In Nederland en België kunnen we kasten voor dezelfde tarieven ook plaatsen (ophangen of neerzetten). In de overige landen bezorgen we tot aan de voordeur, dus zonder montage. Dan kunnen we advies en assistentie bieden op afstand. Sommige kasten vergen ingewikkelde montage en kunnen beter bij de lokale dealer worden besteld.

Hangende kasten
Voor hangende kasten moet je een goede wand hebben. Lees; beton, steen of massieve blokken. Voorzetwandjes zijn niet mogelijk om onze kasten aan te hangen.


Gedemonteerd leveren Weeshuis
Omdat de kasten uit ons Weeshuis al gebouwd zijn, kunnen we niet alles gedemonteerd leveren. De series Vision (cabinets), A'dammer en Noon zijn niet meer uit elkaar te halen. Bij Landscape, L-Serie, L-Maze en Frame kan dit wel. Mocht jouw niet te demonteren Weeshuiskast toch naar boven moeten in Nederland kunnen we van tevoren meestal een verhuislift regelen, deze service kost ongeveer €100,- tot €150,- extra.

Gedemonteerd leveren nieuwe kasten
Bij nieuwe orders kunnen we jouw kast wel gedemonteerd leveren en ter plekken bouwen (in Nederland en België). Het is belangrijk dit wel bij aankoop al door te geven. Er zijn namelijk kastenseries, bijvoorbeeld Vision of Noon, die standaard altijd gebouwd worden. Die kasten kunnen we weer afbouwen en op locatie opbouwen, maar dit geeft een meerprijs van ongeveer €150. Buiten Nederland en België kunnen wij geen montage aanbieden voor kasten die gedemonteerd worden geleverd. Plaats dan je bestelling via een lokale dealer.

Leveringsvoorwaarden Europa
Leveringsvoorwaarden (Lokale belastingen)

Wij hanteren de leveringsvoorwaarden FCA binnen Europa, vaak bieden wij wel transport aan, dit wordt dan vermeld op de order. De ontvanger zal gecontacteerd worden door onze lokale partner om akkoord te krijgen voor de inklaring, waarna je een verzoek zal krijgen om de lokale rechten, belastingen en kosten voor de inklaring te betalen. Dit heeft enkel invloed op leveringen buiten de EU.

Buiten de EU is FCA altijd van toepassing. Neem contact met ons op voor overleg over leveringen buiten Europa.


TV en audiovisuele apparatuur

Alle Pastoe kasten kunnen we geschikt maken om te gebruiken met televisie-, audio- en randapparatuur.

We kunnen door middel van kabeldoorvoeren je kabels overal in en uit geleiden, de kast voor een stopcontact plaatsen met een uitsparing in het achterpaneel, en we kunnen voor beluchting zorgen met sleuven in de bodem.

Met een infraroodverlenger kun je de apparatuur ook bedienen als de deur van de kast dicht is.


Daarnaast kun je jouw televisie tot 32 inch plaatsen in het 101 cm brede kastje uit de L-serie of tot 43 inch in de nieuwe tv-variant van de A'dammer Twist. Hieronder een film over onze kabeloplossing.