Met Landscape kun je een kast van 2 meter hoog en 4 meter breed maken, of een meer bescheiden variant. Omdat de componenten tussen het doorlopende onder- en bovenblad liggen, kun je vrij spelen met de componenten terwijl de kast één geheel blijft. Zo heb je veel mogelijkheden qua maat en indeling. Bijvoorbeeld tot een mooi dressoir of tv-kast

Designer: Joost van der Vecht

 
 

van 85,5 cm tot 4 meter

de Landscape kan je steeds met 27.5 cm langer (of korter) maken en per 27,5 kan je kiezen voor laden, open vak, deuren of kleppen.

een enkele laag of heel veel lagen

je kan tot 5 lagen stapelen met 3 verschillende hoogtematen, waartussen steeds een blad zit, daarom noemen we het ook wel de lasagna kast.

elk paneel kan zijn eigen kleur krijgen

zowel aan de buiten- als de binnenkant. Dat maakt de kast heel veelzijdig en geschikt voor bijna elk type kast. Van TV-meubel tot buffet. 

op een onderstel

Een onderstel met ronde pootjes dat de horizontale vorm benadrukt. WIj adviseren een onderstel voor kasten tot maximaal 1 meter hoog.

op een plint

Een terugvallend plintje van ongeveer 2cm hoog. Geeft de kast een wat zwaarder karakter en past goed bij de wat hogere kasten of dressoirs.

hangend

Voor de liefhebbers van een strakkere en slankere uitstraling kan de Landscape hangend.

Landscape in de online winkel

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.