Met ingang van 29 maart 2024 is er een nieuwe toekomst voor Pastoe dankzij een overname door een joint venture tussen lifestylemerk Moooi en RSGA Design, bestaande uit Rietveld Originals, Spectrum, Gelderland en Atelier Artiforte. 

Moooi en RSGA Design erkennen het enorme potentieel om het merk Pastoe en haar unieke collectie nieuw leven in te blazen onder hun gezamenlijke vlag. In de komende periode zal intensief worden gewerkt aan het optimaliseren van de collectie en het herstarten van de productie in een aangepaste vorm. 


Voor klanten met een openstaande order geldt dat we zo snel mogelijk inventariseren welke orders bijna gereed zijn. U ontvangt van ons een apart bericht als dit voor uw order van toepassing is.

Daarnaast hebben we te maken met de orders die nog niet gereed zijn. Daarvan onderzoeken we of we deze op korte termijn alsnog kunnen afmaken. Als wij uw order kunnen afmaken, stellen we u hiervan in de loop van de maand april op de hoogte. 

Orders waar nog niet aan is begonnen, kunnen wij helaas niet meer in productie nemen omdat we de fabriek binnen twee maanden moeten leegruimen. Ook nieuwe aanvragen voor accessoires zoals lakstiften, kleurstaaltjes, rolluiken of andere losse onderdelen kunnen we tot nader order niet in behandeling nemen. Dat geldt tot nader order ook voor service gevallen die betrekking hebben op leveringen van voor het faillissement.  

Wij hopen hierin op uw begrip.

Voor meer informatie kunt u een bericht sturen aan info@pastoe.com

zorgvuldig gemaakt

Er bestaat fast- en slow furniture. Wij maken slow furniture. Geduldig samengesteld, zorgvuldig gemaakt, goed verzorgd. Kasten en stoelen die mooi oud worden; design statements, uitgedrukt in eenvoudige kleurpatronen. Voor het opbergen van de kleine en grote dingen die voor jou belangrijk zijn. Handgemaakt in de Pastoefabriek te Houten.oneindige mogelijkheden

Onze kasten collectie is breed opgebouwd. Met modulaire series, zodat je een kast helemaal zelf kan samenstellen met een ruime keuze aan maten, functies en kleuren.


orgineel dutch design  

Een Pastoe kast herken je overal. Eenvoudige vormen, karakteristieke kleuren en mooie details. Onze collectie gaat terug naar de oorsprong van het Nederlands design. Al meer dan 110 jaar.

We geloven in de circulaire productie, dat betekent dat alle onderdelen gerepareerd, vervangen en aangepast kunnen worden.